Posted on

Leto je ročné obdobie plné možností, pretože nás neobmedzuje len na interiér. Oživiť vzťah vám môže aj po rokoch návrat k tomu najklasickejšiemu, čo vzťahy prinášajú – rande. Ako teda spojiť romantiku s tradičnými letnými aktivitami, prípadne vymyslieť niečo naozaj kreatívne?

Čaká vás letné rande? Tipy a triky, ako byť originálni!
(zdroj: unsplash.com)

Hurá do prírody (alebo do záhrady)!

Ak bývate v dome so záhradou, je to skvelý priestor na súkromné, a napriek tomu rande v prírode. Pripraviť musíte len dobré jedlo (čo nebude vďaka blízkosti kuchyne problém) a nápoje a záhradný brunch sa môže začať! Nezabudnite na typické letné drinky, medzi ktoré patrí napríklad mimosa, ale ani na obľúbenú kávičku, ktorá tiež k brunchu neodmysliteľne patrí – ak ju chcete pripraviť čo najlepšie, pozrite si tieto tipy na najlepšie kávovary alebo navštívte https://www.kavickuj.sk/, kde nájdete návody a postupy, ako pripraviť tú najlepšiu kávu.

Patríte medzi aktívnu dvojicu? Tak hurá na romantickú túru! Nemusíte sa rovno vyštverať na Mount Everest – pekná prechádzka sa dá urobiť aj do najbližšieho lesa, či na lúku v okolí. Hlavne nikdy nepreceňte partnerkine alebo partnerove schopnosti.

Kúpte si pamiatku na spoločný deň

Aj z obyčajnej prechádzky na trh sa môže stať príjemný a romantický zážitok. Letné trhy majú svoje čaro – zväčša sú pod holým nebom a na niektorých sa nepredáva len ovocie a zelenina. Zájdite si napríklad na blší trh, knižný výpredaj či trh so starožitnosťami. Kúpte si tam niečo spoločné, na čo budete môcť ešte dlho spomínať.

So samozbermi sa v poslednej dobe roztrhlo vrece. Ísť si nazbierať svoje obľúbené ovocie niekam do prírody môže byť tiež dobrým a originálnym nápadom na spoločne strávený čas. Z nazbieraného ovocia potom môžete spoločne niečo upiecť alebo si doma pripraviť ovocný šalát.

Autokiná alebo kiná v amfiteátroch pod holým nebom si už našli svoje miesto aj na Slovensku. Romantická atmosféra pod hviezdami priam nabáda vziať tam svoju polovičku a spoločne si vychutnať film. Nezabudnite na mini občerstvenie v podobe popcornu a nejakého nápoja a o zábavu máte postarané.

Nemajte pred sebou zábrany

Pre tých, ktorí milujú zábavu, sú spontánni a neodmietnu žiadne nové dobrodružstvo, odporúčame v rámci rande navštíviť najbližší karaoke bar. Spoločné spievanie piesní nielen podporuje kreativitu, ale zároveň prekonáva ostych a poskytuje obom partnerom možnosť lepšie sa spoznať. Pozor – neprežeňte to s alkoholom, aby ste namiesto spoločného zážitku nemali hanbu.

Ak obaja radi fotografujete, vyberte sa na „fotografickú prechádzku“ mestom. Vezmite si fotoaparáty (alebo mobilné telefóny) a fotografujte zaujímavé miesta. Spoločné fotky si následne môžete porovnať, prípadne sa jeden z vás môže stať modelom pre toho druhého. Že nemáte poriadny fotoaparát alebo mobilný telefón? Využite tieto zľavy na elektroniku a kúpte si všetko elektronické, čo práve potrebujete, za výhodné ceny.